HOESELT
Dorpstraat 5–7
MEER INFO? BEL
+32 89 41 17 68

Vier generaties vakmanschap

Een brood bij Bakkerij Barzeele is niet zomaar een brood. Het is een artisanaal product, waarin generatielange ervaring en passie gekneed zit. Elke ochtend bakken wij met veel liefde voor elk ingrediënt ons brood.

De bakkerij werd al gesticht in 1929, en loopt dus al richting honderdjarig bestaan. Dit is uniek in de regio rond Hoeselt. Bezieler van de bakkerij was Arthur Barzeele. Samen met zijn vrouw Catharina Moors stampte hij uit het niets een kleine bakkerij uit de grond. Hij werd opgevolgd door Winand Barzeele en Maria Snellinx, die de fakkel vervolgens doorgaf aan zijn zoon Gerard Barzeele.

Momenteel is de vierde generatie in volle opleiding. Daniël Barzeele doet er alles aan om binnenkort het roer over te nemen en de traditie verder te zetten binnen de familiale NV Barzeele. En die traditie, die smaakt u elke dag opnieuw in ons brood.

De eerste drie generaties Barzeele hebben hun ziel en passie in het brood gestoken, en zorgt ervoor dat de bakkerij is uitgegroeid van een kleine ambachtelijke dorpsbakkerij tot een alom gekende zaak in de regio. Kenmerkend is ons breed aanbod aan ter plaatse bereide producten, gaande van brood tot fijn gebak en confiserie.

Zit u nog met vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina!